Zit op de eerste verdieping van hotel TwentySeven met een geweldig uitzicht op de Dam. De inrichting is intiem en een tikje barok, erg sfeervol. Het keukenteam staat onder leiding van chef Tim Golsteijn. Een innovatieve kookstijl wordt er gebracht, op Europese basis maar met accenten uit Aziatische keukens. We besluiten à la carte te gaan en met de tweede amuse is het meteen raak: bonbon van drop met foie gras. Verbazingwekkend lekker. Inmiddels een klassieker is de Irish Mór oester à la Bougainville met granité van mezcal en limoenzeste, met een knappe balans tussen romig en friszuur. Mooi is de combo van gado gado in een cilinder van heel krokante aardappel met schuim van kokos. Applaus verder voor de uitgebalanceerde smaakcombinatie tussen gestoomde knol met witte chocolade en koffieboon, net zoals voor het dessert van pandan kokoscake met clementine, gereduceerde pandanbladeren en kokossaus dat door de diverse structuren tegelijk voor een fijn mondgevoel zorgt. Een internationale wijnkaart, fantastisch advies door sommelier Ronald Opten en een ontspannen service zorgen voor de rest.