Cru
13,520

Vanaf begin 1900 was in dit pand een ‘vleeschhouwerij’ gevestigd. De sfeervolle inrichting ademt dit verre verleden nog verder uit. Niet alleen door vleeshaken en slagersbenodigdheden, maar ook door een grote koelcel achter een houten deur en met grote raampartijen. Liefhebbers van wild kunnen daar hun hart ophalen. Chef Niels Rosier werkt met lokaal werkende jagers en natuur beherende organisaties. Voor visliefhebbers is er overigens een gerecht rond vangst van de dag. De aandacht voor kwalitatief goede producten maakt de chef waar in de gerechten die een hogere score verdienen. Zacht gebakken bloedworst combineert hij evenwichtig en smaakvol met pulpo, maïs en notencrumble. Filet van fazant is sappig bereid en combineert hij met gefrituurde boerenkoolspruitjes, quenelle van pompoen en mousseline van Friese aardappelen. Terrine van appel met vanille als verfijnd en geslaagd slot.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 18:00-23:00
Jeudi 18:00-23:00
Vendredi 18:00-23:00
Samedi 18:00-23:00
Dimanche Fermé

Équipe

Niels Rosier Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Het Gouden Kalf

1320

Villa CouCou

13,520

Dekxels

1320