De Houtloods
1420

In deze voormalige houtloods wacht ons een gastvrij onthaal met een grote glimlach. Het voorgerecht van gegaarde oester, met witte radijs, auberginepuree en shiso is prachtig opgemaakt en zeer smaakvol. De ribeye met garam masala is in één woord geweldig. De chef overtreft zichzelf met 3 bereidingen van topinamboer, schorseneer, aardpeer en een saus van ponzu. Zo willen we elke dag wel vega! Er zit een goede balans in de gerechten, met uitgekiende smaken en een fraaie presentatie. Dit restaurant krijgt terecht een tweede koksmuts!

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 17:30-22:00
Mercredi 17:30-22:00
Jeudi 17:30-22:00
Vendredi 12:00-22:00
Samedi 17:30-22:00
Dimanche 12:00-22:00

Équipe

Koos de Wolf

Nos partenaires

Restaurants similaires

Monarh

1420

Noble Kitchen

1420

Zout & Citroen

1420