Back to search results

de Mandemaaker
1220

Deze zaak is al jaren een begrip in Spakenburg. Niet verwonderlijk want de keuken is heel constant, de gerechten altijd smakelijk en de keuze breed genoeg. Klassiekers zijn de rundercarpaccio, tournedos en gebakken zeetong. Meer seizoensgebonden maar even geslaagd was de filet van hertenrug met gepofte rode biet, vijgengel en portjus. De wijnkaart is op smaak ingedeeld, telt een goed aantal open wijnen en is best verrassend. Ook over de aardige bediening zijn we goed te spreken.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 17:00-22:30
Mercredi 12:00-22:30 — Fermé
Jeudi 12:00-22:30 — Fermé
Vendredi 12:00-22:30 — Fermé
Samedi 12:00-22:30 — Fermé
Dimanche Fermé

Équipe

Annegreet Erkelens-Koster Hôtesse
Bert van Eijden Hôte, Propriétaire
Sander de Vette Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Het Sluishuys

12,520

Bodega Portillo

12,520

Rust Wat

12,520