De Nederlanden
1720

Een vaste waarde in de Nederlandse gastronomie. Zeer ontspannend tafelen op een toplocatie waar je zowel binnen als buiten uitgebreid kunt genieten van de gastvrijheid van gastvrouw Caroline en chef Wilco Berends. Nieuw is gastheer-sommelier Johan Kragtwijk die over de ervaring beschikt die bij het hoge culinaire niveau van De Nederlanden past. Hij mag over een zeer uitgebreide collectie wijnen waken. Chef Wilco Berends verrast met onder andere een fabelachtige, dungesneden coquille met XO en dashi van knolselderij als een ogenschijnlijk eenvoudig maar zeer kundig gelaagd voorgerecht. Langzaam, perfect gegaarde kabeljauw komt mooi tot zijn recht met het verrassend accent van tom kha kai, daslookolie en structuren van bospeen. Perfect gegaarde kwartel combineert hij met ravioli en een rijke, prachtig evenwichtige saus met truffel. Uiteraard mag niemand de zaak verlaten zonder nog even te genieten van de soufflé met kwark, passievruchtijs en madeleine met crème suisse. Wanneer mogen we weer?

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:00-23:30
Jeudi 12:00-13:30 — 18:00-23:30
Vendredi 12:00-13:30 — 18:00-23:30
Samedi 12:00-13:30 — 18:00-23:30
Dimanche 12:00-13:30 — Fermé

Équipe

Caroline Berends Hôtesse
Johan Kragtwijk Maître, Sommelier
Wilco Berends Chef

Prix

  • Gastheer van het Jaar 2023

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Aan de Poel

1720

Flore

17,520

RIJKS®

1720