Back to search results

De Schaapskooi
1220

Door keurig onderhouden groen omgeven is deze voormalige schapenschuur al vele jaren een Zeeuwse culinaire trekpleister in het grensgebied met België. In het aanbod van chef-eigenaar Marc de Rijcke zijn onder meer de diverse bereidingen van mosselen en paling echte publiekstrekkers. Net als côte à l’os met bearnaise of gegrilde T-bone steak met lookboter. In het voorjaar zorgen bereidingen met asperges voor extra toeloop.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Jeudi 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Vendredi 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Samedi 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Dimanche 12:00-14:30 — 18:15-21:00

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Gouden Bock

1220

Le Poirier

1220

Nolet's Vistro

1220