Demain
1620

Demain is gelegen op een unieke plek in de duinen met prachtig uitzicht op de altijd veranderende lucht, duinen en strand van Cadzand-Bad. Het restaurant bevindt zich op de tweede verdieping van het bekende Strandhotel waar dankzij de grote panoramische ramen, elke tafel een adembenemend uitzicht op de branding heeft. ‘Tomorrow starts today’ is het motto van chef Dani Hoefnagels en gastvrouw Romée Monkel. Samen met een jong gemotiveerd team brengen ze een ongedwongen gastronomische ervaring op hoog niveau. Ze hechten veel belang aan de kracht van smaken en dat merken we meteen bij de ontvangst. Die gebeurt trouwens in de keuken waar men start met twee amuses bij een wandeling door de keuken. Een eerste shot is een interpretatie op een vloeibare salade waarin de chef speelt met verschillende texturen en temperaturen. Ingelegde komkommer en salade met sherry-azijn alsook olijf en kerstomaten imponeren door zoet, zuur, zout en een licht bittertje. Ook met een warme bereiding van krab laat het team zijn kwaliteiten zien. Geserveerd met beurre blanc, steranijs en vanille en afgewerkt met pompoen naast een tweede bereiding met rettich en krabsalade. Als signatuurgerecht toont de chef zijn voorliefde voor Spanje met een moderne paella interpretatie rond langoustine en saffraan. Met drie koksmutsen en 16 op 20 vestigt Hoefnagels zich meteen richting de top in Zeeland... en mogen we Demain belonen met de award voor Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2025.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 18:30-19:30
Mercredi Fermé — 18:30-19:30
Jeudi Fermé — 18:30-19:30
Vendredi 12:00-13:00 — 18:30-19:30
Samedi 12:00-13:00 — 18:30-19:30
Dimanche Fermé

Équipe

Dani Hoefnagels Chef
Romée Monkel Hôtesse

Prix

  • La Nouveauté Remarquable de l'Année 2025

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Spetters

16,520

De Kromme Watergang

16,520

Codium

16,520