de Mandemaaker
1220

Sander de Vette, sinds 2017, chef van restaurant de Mandemaaker signeert een keuken waaruit zowel verfijnde Franse creaties rollen als de meer rechttoe-rechtaan-schotels die Spakenburgers óók appreciëren. Smeuïge tartaar van hertenhaas bijvoorbeeld, met uitstekend gepekelde pastrami, cornichoncrème, paprikazalf en aardappelkaantjes. Of licht gepaneerde grietfilets bij gestoofde prei, uitgebakken spek, bospeen en beurre blanc met paling. Gulle, eerlijke kost. Met als extra troef een wijnkaart die ruim in haar verrassingen en trouvailles zit.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 17:00-22:30
Wednesday 12:00-22:30 — Closed
Thursday 12:00-22:30 — Closed
Friday 12:00-22:30 — Closed
Saturday 12:00-22:30 — Closed
Sunday Closed

Team

Bert van Eijden Host, Owner
Sander de Vette Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Het Sluishuys

1220

De Aubergerie

1220

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

1220