Onder de Hofbogen, een urban hotspot in Rotterdam, heeft chef François Geurds een echt imperium opgebouwd. Rechts zijn FG flagship restaurant, in het midden een laboratorium en chocolademakerij en links het lossere zusje, FG Food Labs, ingericht als een brasserie overgaand in een metrotunnel. De sfeer is zeer ongedwongen en los. De chef komt vaak zelf zijn gerechten, nu eens met eenvoudige, dan weer met luxe ingrediënten, maar altijd met aangename structuren, bijzondere combinaties en diepe smaken inzetten of oversauzen. Dit laagdrempelig contact is aangenaam, inspirerend en maakt de totaalbeleving bijzonder. We genieten van fijn gegaarde rode biet met daarbij geroosterde pompoenpitten die overgoten wordt met mousselineachtige diep smakende beurre blanc verrijkt met kaviaar. Bij tussen de kolen gegaarde knolselderij serveert de chef twee sauzen waaronder een soort gele curry met kokos en gember en een zeer kruidige vinaigrette die beide aan de groente een intense smaakdimensie geven. Een zeer luchtige lopende schuimige mousse van sinaasappel met binnenin mousse van chocolade uit Ecuador, met daaronder stukjes sinaasappel en erop een krokant suikerlaagje van Napoleonbolletjes als frisse afsluiter.