In de prachtige stijlvolle Herberg Onder De Linden, een historisch monument uit 1735, koken patron-cuisinier Steven Klein Nijenhuis en souschef Falk van Essen de sterren van de hemel. Een bombardement van smaken krijgen de gasten met vooraf aan het zesgangendiner een vijftal uiterst verfijnde amuses. Opvallend zijn de vaak spannende combinaties van regionale producten en oosterse kruiden. Een van de voorgerechten verrast door geslaagde combinatie van asperges, schelvis, scheermessen en sereh begeleid door subtiel smakende aspergesaus. De minder bekende Friulano Vigna Traverso met volle nootachtige smaak doet het hierbij wonderwel goed. Verder vormt het hoofdgerecht met boterzacht gebakken lamsvlees met lamsjus, brioche gevuld met lam, stukjes artisjok, morille en bearnaisesaus een voortreffelijke combinatie. De Australische Scrubby Rise Shiraz van Mc Laren Vale sluit hier naadloos bij aan. Alle schotels zijn een lust voor het oog. En de bediening? Niets dan lof.