Het Kerkje
13,520

Een pittoresk kerkje uit 1667 aan de dijk van het IJsselmeer is de aparte setting voor de keuken van Luc van der Vegt. Hij kookt volgens klassieke snit. Van der vegt toont zijn kunnen en zin voor creativiteit met een gerechtje waarin hij bloemkool vijf keer apart karakter geeft met onder meer een combinatie met eekhoorntjesbrood. Zeeduivel brengt hij sappig geroosterd met beurre blanc op basis van licht gerookte boter. Hollands lam is evenzeer in goede handen met een compositie waarin seizoensgroenten als asperges en doperwten samen met fijne lamsjus voor een harmonieus geheel zorgen. Vooraf pikken we bij het aperitief een paar Ierse oesters mee die met dashi, zeewier en jalapeño fijn reliëf hebben gekregen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:00-23:45
Jeudi Fermé — 18:00-23:45
Vendredi 13:00-17:00 — 18:00-23:45
Samedi 13:00-17:00 — 18:00-23:45
Dimanche 13:00-17:00 — 18:00-23:45

Nos partenaires

Restaurants similaires

Hendrickje Stoffels

1320

Madame Cheung

1320

De Hinde

13,520