Het Roode Koper
1520

De setting is ronduit schitterend, te midden van de Veluwe bossen en omringd door Engelse tuinen. Een tafel op het terras van dit groot landgoed annex luxehotel is echt iets om naar uit te kijken. Het interieur van het restaurant is stijlvol, klassiek en tot in de puntjes verzorgd. De verwachtingen zijn onmiddellijk hooggespannen. Maar onder leiding van executive chef Dennis van den Beld worden die ook waargemaakt. Getuige daarvan de steak tartaar van kalfshaas met gepocheerde oester, avocado, aardappelkaantjes, gepekelde eidooier, bleekselderij, ingelegde asperge, flan van bleekselderij en schuim van gerookte melk. De hele maaltijd lang zorgen klassieke maar eigentijds geïnterpreteerde bereidingen voor memorabele momenten, tot en met het dessert: crèmeux van witte chocolade en calvados, mousse van kaneel, flan van snijbiet, gebakken appel, crumble van haver, meringue van kruidnagel en sorbet van snijbiet. Wat een slotakkoord!

Heures d'ouverture

Lundi 12:30-14:00 — 18:00-20:30
Mardi Fermé — 18:00-20:30
Mercredi Fermé — 18:00-20:30
Jeudi Fermé — 18:00-20:30
Vendredi 12:30-14:00 — 18:00-20:30
Samedi 12:30-14:00 — 18:00-20:30
Dimanche 12:30-14:00 — 18:00-20:30

Équipe

Dennis van den Beld Chef
Marcel Smit Chef
Nina Graver Sous-Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Basiliek

1520

Zenith

15,520

Huisje James

1520