Back to search results

Hokkai Kitchen
1420

Hokkai Kitchen is een spin-off van de vishandel van Marinus Noordenbos die onder meer gespecialiseerd is in vis en zeevruchten uit Japan. Dit restaurant zit in de haven van IJmuiden aan de bron van de beste ingrediënten waarmee chef Kuniyoshi Ohtawara aan de slag gaat. Hij serveert zowel een omakase menu die je 24 uur vooraf moet bestellen als een zeer breed à la carte aanbod met bijvoorbeeld sashimi, nigiri en hosomaki van verschillende varianten van tonijn (aguro akami, o-toro en chu-toro). Marinus Noordenbos is overigens één van de weinige vishandelaars in Nederland die Japanse tonijn in zijn geheel kan invoeren. Master sake-sommelier Menno Tol zorgt met zijn brede kennis voor een perfecte sake beleving.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Déjeuner & Dîner
Jeudi Déjeuner & Dîner
Vendredi Déjeuner & Dîner
Samedi Déjeuner & Dîner
Dimanche Fermé

Équipe

Dadang Hanapi Chef
Kuniyoshi Ohtawara Chef
Menno Tol Sommelier, Responsable F&B

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Augusta

1320

PUUR ZEE by Imko's

1620

Landgoed Duin & Kruidberg

1220