IJssel Restobar
13,520

Vooral door zijn huisvesting in een neoclassicistisch pand uit 1862, dat bovendien uitkijkt op het eeuwenoude centrum van Hanzestad Deventer is dit een fotogenieke stek aan de boorden van de IJssel. Daarnaast mag restaurant IJssel, dat zijn naam medio 2024 omdoopte in ‘Restobar’, pronken met verfijnde gerechten schotels van Wouter van Leeuwen. Hij laat zich graag adviseren door voormalig Inter Scaldis topchef Jannis Brevet. Die laatste heeft ervoor gezorgd dat er naast een ruime keuze met gerechten rond duurzame en lokale ingrediënten inmiddels ook bereidingen met paling en kreeft uit de Oosterschelde beschikbaar zijn. We genieten van vlees van noordzeekrab met uitgebalanceerde schiftsaus van dashi, karnemelk en groene kruiden. En van antiboise en perfect geroosterde makreel geparfumeerd met zeevenkel.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Mercredi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Jeudi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Vendredi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Samedi 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Dimanche Fermé

Équipe

Wouter van Leeuwen Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

't Nieuwe Diekhuus

1320

De Voorburcht

13,520

Bij de Jongens

1320