Back to search results

Julemont
1720

Chef Guido Braeken die in onze vorige editie nog als Jonge Chef van het Jaar werd gelauwerd, blijft met zijn secure keuken hoge ogen gooien. Plaats van gebeuren is het middeleeuwse Chateau Wittem waar gasten in twee eetzalen warm worden verwelkomd en van het hele serviceteam veel aandacht krijgen. De keukenchef werkt met exquise producten waarmee hij zijn gerechten zorgvuldig een onderscheidend karakter meegeeft. Denk aan hamachi uit Japan waarvan hij de smaak en textuur subtiel associeert met onder meer ganzenlever, nashipeer en groene curry. Nog uit Japan betrekt Guido Braeken boterzachte en intens smakende Kagoshima wagyu waarbij hij naast palingsaus en gefermenteerde zwarte look ook een hollandaisesaus serveert. Trots toont de maître een reuzegrote Noorse langoustine die als het signatuurproduct van restaurant Julemont geldt. Deze keer komt het zoetzilte en secuur gegaarde vlees met sepia en oosterse accenten van tom yum. Aziatische smaaktoetsen beheersen ook het nagerecht rond witte chocolade met groene shiso, yoghurt en yuzu.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Jeudi 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Vendredi 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Samedi 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Dimanche Fermé

Équipe

Guido Braeken Chef
Max van der Sterren Sous-Chef
Norris Neutelings Sous-Chef
Patrick Logister Maître
Philipp Bock Head Sommelier
Victoria Wilden Manager

Prix

  • Jeune Chef de l'Année 2023

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Leuf

1720

Brut 172

18,520

Atelier

16,520