Back to search results

Le Poirier
1220

Behoort tot Hotel Ter Zand, maar dat hoeft geen excuus te zijn om geen kennis te maken met deze fijne keuken. Chef Terence van Lenten en zijn team bereiden eigentijdse doch herkenbare gerechten. Kiezen voor een menu is een slimme zet. Mooie start van makreel met zee-eik, koffie en bleekselderij, goed bereide zonnevis met Zeeuwse mossel, saffraan en schorseneer, en tot slot Zeeuwse babbelaar met Nederlandse vanille, sinaasappel en yoghurt. De bediening is vriendelijk en gastvrij. Veelbelovend allemaal.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Dîner
Mercredi Déjeuner & Dîner
Jeudi Déjeuner & Dîner
Vendredi Déjeuner & Dîner
Samedi Déjeuner & Dîner
Dimanche Fermé

Équipe

Amber de Vries Maître
Terence van Lenten Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Seafarm

12,520

Alexander's

13,520

Rozewied

14,520