Back to search results

Maan
1320

Tussen landerijen en vlak bij een camping ligt dit van buiten eenvoudige uitziende restaurant. We worden gastvrij onthaald en voelen ons al gauw in een culinaire bubbel. Chef Alexander van Maanen serveert mooie, pure, eigenzinnige gerechten. We starten met blue belly garnalen als ceviche bereid. In een vegetarisch gerecht met diverse bereidingen van aardpeer in de hoofdrol, zorgt truffel voor diepgang en vullen cheddar en Parmezaanse kaas het geheel mooi aan. Hoofdgerecht is patrijs op twee manieren bereid. We eten een filet met een hoedje van knapperige noten en op een bordje krijgen we de dijen knapperig geserveerd met een knipoog naar KFC. Saus van de karkas is afgemaakt met calvados. Gerookte kastanje, ingelegde rode biet en zwarte knoflook maken het gerecht af. Hier geen hysterische inrichting of zien en gezien worden, maar gewoon lekker en goed eten. Een nieuwkomer naar ons hart die we verwelkomen met een mooie score en een koksmuts.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 18:00-00:00
Jeudi 18:00-00:00
Vendredi 18:00-00:00
Samedi 18:00-00:00
Dimanche 12:00-17:00

Équipe

Alexander van Maanen Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Salentein

1320

De Aubergerie

1320

Mei

1320