Madeleine
13,520

Ze zijn zeldzaam, bistro’s die eenvoudige maar o zo smakelijke klassiekers als oeuf mayonaise of toast met ansjovis op de kaart hebben staan. Beide fijne bites karakteriseren bijzonder goed de eigenheid en de aanpak van chef Rik de Jonge. Basis voor zijn keuken is inderdaad het gekende Franse bistrorepertoire waarmee hij vlot en deskundig aan de slag gaat en waaraan hij een eigentijdse inslag geeft. Zoals bijvoorbeeld met fijne jus van steranijs bij zacht gegaarde runderwangen met salade van witlof, peer en gele biet.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé — 17:30-22:00
Mardi 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Mercredi 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Jeudi 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Vendredi 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Samedi 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Dimanche 12:00-15:00 — 17:30-22:00

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Bistronome Des Arts

1320

De Goedheyd

13,520

Pand 33

1320