Noble Kitchen
1420

Gevestigd in een inspirerend complex met ronde vormen en panoramische uitkijk op het plaatselijke Bernardus golfterrein, met indrukwekkende materialen als brons, natuursteen en barnwood. Patron-cuisinier Edwin Kats stuurt een talentvol team aan dat eigentijds Frans kookt maar nadrukkelijk het accent legt op Aziatische keukens, vooral die van Japan. Perfect gegaarde zeeduivelwangen op toffee van wortel en ‘krokante’ chili-olie, pinda, kokosjus en rasp van kaffir is een heerlijk uitvloeisel van deze fusion. Maar ook de subtiel gerookte bavette met Gillardeau oesters, pitaja, schuim van gemberbier, salty fingers en uitgebakken rendang is pure klasse. Creatief, verzorgd, boordevol onderscheidende smaken en gebracht door een vakbekwame zwarte brigade onder leiding van Jan Fassaert.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 17:30-22:00
Jeudi 12:00-22:00 — Fermé
Vendredi 12:00-22:00 — Fermé
Samedi Fermé — 17:30-22:00
Dimanche 12:00-22:00 — Fermé

Équipe

Bas van de Wiel Sommelier
Edwin Kats Chef, Propriétaire
Jan Fassaert Manager
Tom Schoonus Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

't Misverstant

1420

de Koetsier

1420

The Charles

1420