Een adres met culinaire geschiedenis in ‘s-Hertogenbosch en al tien jaar in handen van chef-eigenaar Edwin Kats met chef Bart Klomp en sous-chef Willem Nuijten in de keuken. Noble onderging zeer recent een geslaagde restyling met minder zitplaatsen, meer comfort en een betere akoestiek. Het restaurant blijft vanaf 12:00 uur doorlopend geopend. En de mooie villa en het terras met uitzicht over het Bossche Broek nodigen nog steeds uit voor een ontspannen bezoek. Het restaurant charmeert met een zuivere en eerlijke keuken op basis van hoogstaande ingrediënten die mooi gesublimeerd worden. Smaakmakers zijn internationaal geïnspireerd, zoals de Aziatische XO saus die bite en ballen geeft aan Schotse zalm met Pernodcrème. Of kimchi die pit en power geeft aan de gebrande snoekbaars met palingbouillon. Spannende smaken, zeer vakkundig uitgevoerd én in een mooie balans. Geoliede en vriendelijke bediening staan garant voor een onbezorgde lunch of diner en de uitgebreide klassieke wijnkaart heeft voor elk wat wils met ook per glas te bestellen referenties dankzij Coravin.