Novaela
1420

De ambitie spat eraf bij Novaela gehuisvest in een karakteristiek 16de-eeuws pand in het Delftse Bagijnhof. Uit de open keuken van chef Daniel Duijster Gomero komen moderne gerechten van hoog niveau. Hij schroomt niet om een mooi gepocheerde, bijna romige Ierse Mór oester en hamachi te combineren met ijs van zonnebloempitten. Perfect gegaarde heilbot komt met noordzeekrab, twee bereidingen van bloemkool, een saus op basis van espresso voor een licht bittere toets en cantharellen voor een speelse beet. Het nagerecht van aardbei-perilla-ijs, witte chocoladeschuim en crumble, huacatay en arbequina olijfolie brengt als frisse, lichtzoete afsluiter de zomer op het bord. Van bij binnenkomst tot en met het vertrek doet het enthousiaste en kundige serviceteam, onder leiding van Eline Stroomberg, er alles aan om de gast een gezellige en ontspannen beleving te geven. Nieuw in de selectie en meteen goed voor een mooie quotering.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:30-22:00
Jeudi 12:30-16:30 — 18:30-22:00
Vendredi 12:30-16:30 — 18:30-22:00
Samedi 12:30-16:30 — 18:30-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Daniel Duijster Gomero Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Calva

14,520

Kalun

1420

Zheng

14,520