Odille is een prachtig modern ingericht restaurant met een relaxte en zeer professionele bediening onder leiding van gastvrouw Lotte Bloem. Haar partner Casimir Evens stuurt als chef in de keuken een rustig werkende jonge brigade aan. Samen zorgen ze voor doordachte en goed uitgevoerde composities die als kleine kunstwerkjes op tafel komen. Ze zijn kleurrijk, smaakvol, in balans en hebben als rode draad een opwekkende frisheid door een deskundig en verfijnd gebruik van friszure componenten. Coquille is mooi gegaard, met licht glazige cuisson en bedekt met flinterdun laagje lardo di Collonata, dat voor een fraai licht rokerig vettig zout tikje zorgt. Daarbij komt zachte smeuïge aardpeercrème, gelakte krokant gebakken oosterscheldepaling en dunne spruitjesblaadjes die vooral een visueel effect geven en het gerecht mooi afmaken. Uitgebreide wijnkaart van hoog niveau met opvallend veel Duitse wijnen die uitstekend passen bij de kookstijl van de chef. Odille is een zaak waar we graag nog eens terugkomen. Deze chef gaat immers een mooie toekomst tegemoet.