Odille staat voor rijkdom en wat voor een rijkdom mochten wij ervaren in dit nieuwe restaurant van Casimir Evens en zijn partner Lotte Bloem op de markt van Sint-Oedenrode. Rijkdom in gelaagde en creatieve gerechten, topservice, persoonlijke benadering, prachtige inrichting met subtiele ornamenten en rijkdom in met zorg samengestelde wijnkaart. Opvallend zijn drie kookeilanden in het midden van het restaurant. Gasten zitten rondom en hebben zo direct zicht en contact met de chef. Dit zorgt voor een apart huiskamerervaring op topniveau. Het Momentum-menu omvat het keukensignatuur van Casimir Evens. Met de bereiding van schelvis met beurre blanc, gebarbecuede en daarna gekaramelliseerde pastinaak, herfsttruffel, hazelnoot en knolselderij toont de chef zijn vakmanschap om rond deze vis een zeer gelaagd gerecht te creëren. Gecombineerd met een kunstzinnig geïnspireerd interieur en innemende service laat een bezoek een blijvende herinnering na. Een nieuw topadres in Brabant om in de gaten te houden dat zijn entree maakt met drie koksmutsen.