Restaurant 1397
14,520

Een zeer aangenaam restaurant in een klassieke setting met deskundige en professionele bediening, Chef Torben Bouterse werkt bij voorkeur met lokale ingrediënten. Hij kookt graag met vis, schaal-, en schelpdieren en heeft oog voor detail wat resulteert in mooi opgemaakte borden. Voor zijn kookstijl baseert hij zich op de klassieke keuken waarbij oosterse invloeden niet geschuwd worden. Dat levert vaak spannende combinaties op zoals in bereiding van oester met crumble van zwarte olijf, crème van knolselderij, vinaigrette, roomijs met dille, kroepoek van oester, tomasu en shiso. Hierbij een sake als onderdeel van het geslaagde en verrassende wijnarrangement.

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Samedi 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Dimanche 12:00-14:00 — 18:00-20:30

Oud & Nieuw sluiting

 | Zo |   | 31-12-2023  | t/m |   | Wo |   | 03-01-2024

Wintersluiting

 | Ma |   | 22-01-2024 | t/m |   | Di |   | 13-02-2024

Zomersluiting

 | Ma |   | 12-08-2024 | t/m |   | Wo |   | 21-08-2024

Équipe

Christiaan Veldman Sous-Chef
Imad El Khalfioui Manager
Torben Bouterse Chef
Walter Lopez Gomez Sommelier

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Kint & Co

1420

Rozewied

14,520

Salon de Provence

14,520