Rijsel
14,520

Rijsel is een restaurant waar puur en zonder poespas op niveau wordt gekookt. Niet voor niets is dit voor menig chef-kok of sommelier een van de restaurants om zelf een hapje te komen eten. Op de kaart staan bekende klassiekers zoals geroosterd piepkuiken en côte de boeuf. Chef Iwan Driessen heeft de huzarensalade op een ander niveau gebracht. Niet een smeuïge brij, nee, een frisse bereiding met verfijnde beet. Op een winterse dag genieten we van ‘choucroute royale met "knakkige" worst, smaakvolle gekonfijte eend, fijne braadworst en een botermals stukje varkensvlees. De uitgebreide wijnkaart met veel referenties uit de oude wereld naast natuurwijnen en orange wijnen is een compliment waard.

Heures d'ouverture

Lundi 18:00-22:00
Mardi 18:00-22:00
Mercredi 18:00-22:00
Jeudi 18:00-22:00
Vendredi 18:00-22:00
Samedi Fermé
Dimanche Fermé

Équipe

Eelke Leeuwerink Sommelier
Iwan Driessen Chef, Propriétaire
Merel Schenkeveld Maître
Pieter Smits Propriétaire
Stephanie Lücken Propriétaire

Prix

  • Gastheer van het Jaar 2014
  • Carte des vins de l’Année 2014

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

4850

1420

Nazka

1420

Graham's Kitchen

1420