De geschiedenis druipt van de muren en voel je aangenaam onder de voeten in dit 17de-eeuwse huis. Chef Joey Remie en gastvrouw en sommelier Naomi Habets brengen het interieur tot leven met eigentijdse kunst, objecten en vooral een fris smakende keuken en mooie wijnkaart. Belgische bubbels om te starten en een keukenrepertoire waarin Indonesische culinaire invloeden aangenaam verweven zitten. Zoals in een makreel bereiding (pepesan) en in een zeer genuanceerd smakende rendang. De Franse gastronomie doet de chef alle eer aan met dik gesneden lamskotelet, sappig medium gegaard, met aangenaam vetgehalte en daarbij een plakje gelakte lamsnek. Met pure jus, intens, niet plakkerig en fris. Garnituur van padrón pepers gevuld met crème van doperwt, gezouten citroen en amandelen en daarbij pommes soufflées brengen spanning en reliëf. In een mini tagine als bijgerecht geserveerd, zuivere ragout van boleet, erwtjes, tuinbonen, lamsoor, witte asperges in licht aangename kruidige olie met daslook en coulis van paprika. Alles zeer kundig gemaakt.