Back to search results

Senses
1420

Op reis naar Azië met als begeleider een klassiek geschoolde Franse chef, zo zou je een avondje Senses kunnen omschrijven. De chef start op hoog niveau met een viertal geweldige amuses, waaronder tartelette van gedroogde biet, crispy sesamzaad en gel van bergamot, mousse van tofu, tempura en gerookte foreleitjes en dashi van shiitake, lente-ui en gember. Wat later volgt coquille met schuim van sanbai, kaffirlimoen, togarashi, gepofte rijst, pompoen en ume. Complex, verfijnd, uitstekende cuisson van de coquille en knappe algemene balans. Alles wordt vergezeld door trefzeker gekozen wijnen en de avond komt ten einde na een heel mooi dessert van sorbet van braam en yuzu, ganache van karamel en miso, crumble van boekweit en amandel, en meringue van matcha en bergamot. 

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Mardi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Mercredi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Samedi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Dimanche 12:00-14:00 — 18:00-21:30

Équipe

Daniel Matei Sous-Chef
Joonas Karjalainen Sous-Chef
Renaud Goigoux Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Sukhothai Thanee

1420

Bistro de la Mer

1420

Le Bouchon du centre

1420