Somm
1420

Met chef Antonie van Vliet staat een nieuwe chef aan het fornuis van Somm, een bijzondere restaurantnaam die verwijst naar de aandacht die eigenaar-gastheer-sommelier Bram van Grinsven en de enthousiaste sommelier Leon Aben aan wijn schenken. De nieuwe chef levert prima werk en is nog wat voorzichtig in zijn smaakassociaties en combinaties. We genieten van gebakken coquille met geschaafde bonitovlokken, zacht gegaarde pompoen, beurre blanc en olie van vadouvan en spek. En van gebakken eendenlever met frisse granny smith appel, zilverzuring, gebrande witte chocolade en rauwe amandel, met daarbij een heerlijk glas gerijpte cider.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 18:00-22:00
Mercredi Fermé — 18:00-22:00
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Samedi 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Antonie van Vliet Chef
Bram van Grinsven

Prix

  • Hôte de l'Année 2018

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

The Charles

1420

Versaen

14,520

Nastrium

14,520