Zout & Citroen
14,520

Chef Bram Helleman kookt in dit statige koetshuis met veel precisie en kunde en wel vanuit een klassieke basis. Hij gebruikt daarbij Aziatische smaakmakers waarmee hij makkelijk onze smaakpapillen aangenaam prikkelt. Dit levert spannende, diepe en verrassende gerechten. Die mooie kruisbestuiving tussen oosterse en westerse keukens is een hogere notering waard. Zoals in een perfect gegaarde snoekbaarsfilet met daarbij intens kruidige boemboe Bali, zoete kokoscrème, bittere radicchio, zachtzure gebakken sushirijst en ziltige mosselsaus. Hierbij schenkt sommelier Sjoerd Bergmans een fraai passend glas wijn uit de omvangrijke voornamelijk Europese wijnkaart, of wellicht iets van de uitgebreide bierkaart.

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Samedi Fermé — 18:00-21:00
Dimanche 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Équipe

Bram Helleman
Jari Kooiman
Patricia Helleman
Sjoerd Bergmans

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

't Weeshuys

1420

Porta Sud

1420

Salon de Provence

14,520