Jacob Jan Boerma haalt gerenommeerde topchefs naar NL voor Chefs at the Parc

8 mei 2019

Van 24 tot en met 27 mei 2019 organiseert landgoed Parc Broekhuizen het ‘Internationale Gourmet Festival CHEFS AT THE PARC’. Vier dagen lang delen gerenommeerde topchefs ter wereld hun kookkunsten delen met ons. Een unicum! Nooit eerder waren in Nederland zoveel buitenlandse topchefs bij zo’n event.

De chefs zijn in Nederland op uitnodiging van Jacob Jan Boerma (De Leest 19/20 in Vaassen, Restaurant Voltaire 15,5/20 in Leersum en The White Room 16/20 in Amsterdam), die sinds 2017 als Consulting Chef betrokken is bij Parc Broekhuizen.



Wat gebeurt er tijdens Chefs at the Parc
Het programma kent 4 bijzondere avonden waarop de chefs met elkaar koken.
Op de zondag en maandag zullen ook Nederlandse chefs een bijzondere lunch met elkaar koken.
Op de maandagavond vindt een internationale Kitchen Party plaats waarbij ruim 10 internationale chefs aanwezig zijn. En daarnaast zal ‘op het Parc’ een botanisch ‘Experience Center’ geopend.

 On-Nederlands spektakel

Jacob Jan Boerma is van mening dat Nederland meer dan klaar is voor internationale gourmet festivals zoals CHEFS AT THE PARC. Jacob Jan: ‘Zo’n spectakel helpt ons op de internationale ladder want Nederland loopt over van culinair talent…de Nederlandse gastronomie is meer dan ‘hot’! Het is goed internationale chefs te laten kennismaken met de Nederlandse gastronomie om ons daarmee nog groter aanzien te geven.’

Tijdens dit Festival zal tevens aandacht gevraagd worden voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Meer Nieuws

Nierstichting ambassadeur Tim Golsteijn met 'Minder zout, meer smaak' campagne

25 mrt. 2024

Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

20 feb. 2024

Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

6 feb. 2024