Back to search results

Kruydt
13,520

In een voormalig historisch bedrijfspand, met name de Delftse kruidfabriek, voorzien van frisse en gezellige inrichting, kookt chef Casper Kramer met veel gevoel.  Wij eten een stukje corvina die met unagisaus is bestreken, en daarbij gerookte paling, meringue én jus van komkommer. De combinatie is heerlijk fris en zacht met aangename ondertoon van unagi. Verder kort gegrilde snoekbaars, beurre blanc van haringkuit, crème van pastinaak en venkel. Een klassiek gerecht met evenwichtig gewoven zuren en volle smaken die de chef naadloos weet samen te voegen. Als nagerecht frisse mousse van passievrucht. Daarbij pure chocolade, marshmallow van mango, witte chocolade yoghurt-ganache, crumble van kokos, ijs van passievrucht en banaan met tot slot in suiker ingelegde ananas.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 17:30-00:00
Dinsdag 12:00-14:30 — 17:30-00:00
Woensdag 12:00-14:30 — 17:30-00:00
Donderdag 12:00-14:30 — 17:30-00:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 17:30-00:00
Zaterdag Gesloten — 17:30-00:00
Zondag 12:00-14:00 — 17:30-00:00

Team

Casper Kramer Chef
Dennis Vos

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Savarin

1320

Le Barquichon

1320

Sequenza

1320