Back to search results

Bistro Flores
1420

Plantaardige gerechten maar dan van een hoog niveau. Zo ontwikkelden ze Koji Greens, hun eigen plantaardige charcuterie, lekker bij het aperitief en beslist een culinaire ervaring. Vervolgens een knappe combinatie van beekridder, aardpeer, aardappel en bijenpollen. Creatieve gerechten met respect voor mens, dier en natuur. Als hoofdgerecht gaan we voor gans met venkel, zwarte bes en rode biet. Opnieuw een smakelijke en originele creatie. Het menu van drie tot zes gangen, al dan niet volledig plantaardig, kan met aangepaste wijnen of sappen, is goed van opbouw en correct van prijs. Bovendien is de service attent en ontzettend gastvrij.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Diner
Donderdag Diner
Vrijdag Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Luuk Freriks Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Portier

1420

Bistrot Regent

1320

Ivory

1220