Back to search results

Bussia
1220

Eigentijds Italiaans fine dining restaurant waar alle brood, patisserie en pasta in huis worden gemaakt. Pasta is een sterk punt en de ravioli met venkelworst is perfect al dente met een intens smakende en smeuïge vulling, omringd door saliebotersaus met gemarineerde venkel. Snoekbaars in de pan gebakken komt met millefeuille van wortel, goed op smaak gebrachte fregola en frisse caponata van bleekselderij. Italiaanse wijnkaart met daarop vrijwel alle grote namen. Nieuw in onze selectie.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — 17:30-21:15
Woensdag 12:00-14:30 — 17:30-21:15
Donderdag 12:00-14:30 — 17:30-21:15
Vrijdag 08:30-14:30 — 17:30-21:15
Zaterdag 08:30-14:30 — 17:30-21:15
Zondag 08:30-14:30 — 17:30-21:15

Team

JP van Schip Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Verlan

1220

La Maschera Lillo Tatini

1220

Johannes

1220