Dit statige pand omringd door een groot park is adembenemend en ademt klasse uit. Wel zo prettig is dat de sfeer niet stijf is maar ontspannen. Onder leiding van gastheer Joey de Kruijf, die ook een fantastische wijnkaart beheert met maar liefst 2750 referenties en intelligent advies geeft, is de service op maat van de gast. Bijzonder aangenaam. Uit de keuken van chefs Tim Bood en Hette Hettema komen verfijnde creaties volgens het seizoen. Opnieuw moeten we denken aan de heilbotfilet met courgette, koolrabi, postelein en beurre blanc. Opmerkelijk zijn de friszure accenten die vaak terugkomen, licht en verfrissend. Eveneens de Veluwse hertenrugfilet met wortel, sinaasappel, pastinaak en peperkoek is een creatie die we niet snel zullen vergeten. Beide gerechten kwamen uit het Chef’s menu dat gezien de productkwaliteit uiterst correct is van prijs.
tussen 1 oktober en 1 april gesloten op maandag en zondag