Chocolat
1320

Spannend, deze internationale kookstijl met nogal wat Franse en Aziatische invloeden. En mooi, want het oog wil ook wat. Eigenaar en chef Dorus Clement en zijn team houden de vinger aan de pols en brengen boeiende gerechten die aanslaan. Prima lunchkaart, terwijl voor het diner naar een hogere versnelling wordt geschakeld. Dutch yellowtail als start met bleekselderij en sanbaizu, gevolgd door perfect geroosterde steak van de barbecue met zwarte knoflook en eryngii. Het beschut terras en sfeervolle interieur zijn mooi meegenomen.

Openingstijden

Maandag 12:00-16:00 — 16:00-22:00
Dinsdag 12:00-16:00 — 16:00-22:00
Woensdag 12:00-16:00 — 16:00-22:00
Donderdag 12:00-16:00 — 16:00-22:00
Vrijdag 12:00-16:00 — 16:00-22:00
Zaterdag 12:00-16:00 — 16:00-22:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Porta Sud

1320

Markant

13,520

Uijttewaal

13,520