Niet ver van Amsterdam Centraal - met uitzicht op het IJ en het muziektheater – bevindt zich het charmante restaurant Choux. In deze ongepolijste, moderne setting gaan eenvoud en gezelligheid harmonieus samen. Met culinaire creaties die de nadruk leggen op de rijkdom van groenten en lokale producten. Onder de vleugels van chef Merijn van Berlo, toont het keukenteam gedrevenheid om gerechten te verfijnen en ze een unieke eigenheid te geven. Verrassen doen ze al vanaf de start met een amuse waarin een peul bestreken wordt met crème van sparrentoppen, poeder van groene asperge en gepofte boekweit. Huisgemaakte ricotta wordt geïnfuseerd met kamille en vergezeld van verschillende bonen en framboos. Hierbij bloem van Oost-Indische kers die wordt opgevuld met gedroogde aardbei, voorzien van een frisse vinaigrette. Langoustine wint aan kracht dankzij zijn pure bereiding: rauw geserveerd met crème van amandel, kersenpit en gebrande rozen. Gepekelde gember en venkel zorgen hierbij voor extra fraîcheur. Zeeduivel komt perfect gegaard met lentegarnituren en pittige romesco saus. Laat je verleiden door de oprechtheid van de gerechten en de goede prijs-kwaliteitverhouding.