Back to search results

Ciel Bleu
1920

Alles is in Ciel Bleu, gevestigd op de 23ste verdieping van Hotel Okura, op hoog niveau. De ruimte straalt een chique, serene rust uit. Alles is even mooi en zit netjes op zijn plaats. Het welkom is warm en uitnodigend en er staat een macht aan medewerkers klaar om voor een fijne avond te zorgen. De service loopt onberispelijk op rolletjes met prima timings waarbij het indekken geruisloos verloopt en dat alles met een goed, ontzorgend gevoel voor de gast. Geroosterde langoustine met gepekelde wortel, limequat en saus op basis van de koppen van de langoustines laat de meesterlijke hand van chef Arjan Speelman zien. De langoustine is fraai van structuur, mals en heeft een mooi krokant laagje op de bovenkant. De wortel in diverse vormen heeft een zoete toets en die contrasteert met de stevige saus en het zuurtje van de limequat. Zeebaars met szechuanpeper, artisjokken, cecina, crème van citroen en artisjokken overtuigt door perfecte baktijd en het evenwichtig en harmonieus gebruik van garnituren en zalvende saus waarbij alles in elkaar vervloeit. Eerste nagerecht rond tropisch fruit met ijs van kokos en coulis van passievrucht is qua smaak en textuur een echt meesterwerkje. Daarna zorgt madeleine van pastinaak naast een prachtig gelaagde groene appel met whisky, krokant van pecannoot en honingijs als slot voor een memorabel moment.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:30-20:00
Woensdag 18:30-20:00
Donderdag 18:30-20:00
Vrijdag 18:30-20:00
Zaterdag 18:30-20:00
Zondag Gesloten

Team

Arjan Speelman Chef
Francesco Simonelli Maître
Niccolò Benigni Sommelier
Noël Vanwittenbergh Sommelier

Awards

  • Chef van het Jaar 2019
  • Sommelier van het Jaar 2014
  • Gastheer van het Jaar 2011

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Spectrum

18,520

212

18,520

Vermeer

1820