De Haan
14,520

Het is bijzonder prettig zitten in dit restaurant waar chef Dennis de Haan en een collega in de open keuken als in een elegante pas de gerechten bereiden. Of eerder afmaken, want alles is al voorbereid. Het blijft een bijzondere zaak want er is geen 'echte' bediening. Je bent vrij om zelf brood, wijn en water te pakken, waarbij je alles zelf op een turflijstje bijhoudt als je buiten het wijnarrangement gaat werken. De amuses vormen een bombardement van smaken, maar zijn zoals hamachi met yuzu zo mooi met elkaar gecombineerd dat het toch een zachte landing wordt. Tot brunoise gesneden ratte-aardappelen, met erdoorheen gebakken uien, prei geroosterd op de barbecue, en ossenstaart met een kalfsjus zorgt als mooi stoofje met een beetje hollandaisesaus voor een hoog comfortfood gevoel. Perfect gegaarde Anjouduif wordt geflankeerd met aardse en zure smaken van rode biet, gestoofde radijs en vlierbloesem die het geheel optillen. Wanneer mogen we weer langsgaan bij De Haan?

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:30-23:00
Woensdag 18:30-23:00
Donderdag 18:30-23:00
Vrijdag 18:30-23:00
Zaterdag 18:30-23:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Bistronoom van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Vive la Vie

14,520

Piloersemaborg

1420

Mearkas

1420