In De Leuf voert chef Robin van de Bunt een relatief klassieke keuken waarin hij ruim plaats maakt voor Aziatische invloeden. Die zijn het resultaat van reizen naar Azië waarin hij zich liet onderdompelen in diverse eetculturen. Die opgedane ervaring proeven we al meteen in de amuses waaronder een aantal vegetarische creaties. Zoals een verfrissend hapje met onder meer watermeloen, dashi, umeboshi en sesam en een pittige creatie rond mango, papaja en tom kha kai, met tot slot een sushi met krokante nori, paling, tomaat en verveine. In diezelfde sfeer volgt toro van tonijn in een mousse van wasabi en sudachi met daarna een chawanmushi van scheermessen met look, morieljes, yuzu en dashi. Fris en verfijnd is een Thaise bereiding van kreeft met daarna diverse Indisch geïnspireerde bereidingen van lam waaronder een verrassende tartaar met krokant van pompoenpitten en ras el hanout. Daarbij komt een sausje op basis van onder meer yoghurt. Daarna volgt lamsvlees gebakken met garnituur van courgette, aubergine, granaatappel, artisjok en saus van fenegriek. Daarbij komt nog stoof van de schouder met geitenkaas. Ook in het zoete segment van nagerechten en friandises zijn Aziatische smaakmakers zoals yuzu en miso alomtegenwoordig.