Kreeft, tomaat en watermeloen
Kalfssukade en zwezerik met “peen en ui”
Noordzeemakreel met shiso en rettich

de Molenaar
13,520

De Molenaar is onderdeel van een beschermd monumentaal dorpsgezicht net boven Groningen. JRE-chef Martin Kooijker runt de keuken. Hij leerde het klassieke koksvak bij de Heeren van Harinxma en Basiliek. Zijn langzaam op 80°C gegaarde schelvis en ook zijn wilde eend met bataatcrème zijn absoluut heerlijk, maar de in boter gebakken heilbot met knolselderij, beurre blanc, jonagold en krokante kappertjes spant de kroon. Een adres om te onthouden, een overnachting op de graanzolder hoort tot de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-22:00
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-22:00
Zaterdag 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Martin Kooijker

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Herberg in de Valk

1320

Restaurant Voilà

1320

De Grote Frederik Bistro

13,520