Back to search results

De Nederlanden
1720

Een vaste waarde in de Nederlandse gastronomie. Zeer ontspannend tafelen op een toplocatie waar je zowel binnen als buiten uitgebreid kunt genieten van de gastvrijheid van gastvrouw Caroline en chef Wilco Berends. Nieuw is gastheer-sommelier Johan Kragtwijk die over de ervaring beschikt die bij het hoge culinaire niveau van De Nederlanden past. Hij mag over een zeer uitgebreide collectie wijnen waken. Chef Wilco Berends verrast met onder andere een fabelachtige, dungesneden coquille met XO en dashi van knolselderij als een ogenschijnlijk eenvoudig maar zeer kundig gelaagd voorgerecht. Langzaam, perfect gegaarde kabeljauw komt mooi tot zijn recht met het verrassend accent van tom kha kai, daslookolie en structuren van bospeen. Perfect gegaarde kwartel combineert hij met ravioli en een rijke, prachtig evenwichtige saus met truffel. Uiteraard mag niemand de zaak verlaten zonder nog even te genieten van de soufflé met kwark, passievruchtijs en madeleine met crème suisse. Wanneer mogen we weer?

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Lunch

Team

Caroline Berends Gastvrouw
Johan Kragtwijk Maître, Sommelier
Wilco Berends Chef

Awards

  • Gastvrouw van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Tante Koosje

1520

't Amsterdammertje

16,520

SAAM restaurant

15,520