Een intiem restaurant in een monumentaal hoekpand midden in het centrum van Haarlem met aan het roer Janine Kinderman en Jeroen de Zeeuw. De sfeer is ontspannen, warm, persoonlijk en professioneel. Gerechten steken slim in elkaar, met evenwichtige smaken. Zeeuwse hamachi is geserveerd met crème van lavas, gebrande avocado, gepekelde koolrabi en dashi van het sap van koolrabi met zeewier. Chef Jeroen de Zeeuw kookt vaak met een knipoog naar de Franse klassieke keuken. Artisjok violette is gebakken en geglaceerd op crème van artisjok met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Bovenop komt crunch van witte kombu met barigoule saus. Nog een voorbeeld is cassoulet met dubbel gedopte tuinbonen, cantharel en schuim op basis van zolderspek. Vol van smaak met een verrassende lichtheid door de toevoeging van ingelegde druifjes. Toegankelijke wijnkaart ingedeeld op smaak met opvallend veel biodynamisch wijnen. Het restaurant zal begin maart 2024 verhuizen naar Nassaulaan 1!