Floreyn
1320

Dat Nederland trots mag zijn op zijn producten, dat vonden ook eigenaar Jasper Holthuis en zijn team. Daarom besloten ze een Nederlandse keuken te brengen, maar een die verder gaat dan boerenkool met worst. En dat in combinatie met Nederlandse wijnen. Ruime keuze en best wel verrassend. Als start een spannende combinatie van spitskool, pollen, zeewier en zuurkool. Voor daarna wordt het kwartel met pompoen, blauwe bes en miso. Opnieuw erg goed. Een tip is het menu van acht gangen, met aangepaste wijnen die interessant worden toegelicht.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-22:00
Woensdag 18:00-22:00
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-22:00
Zaterdag 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Cyril Martineau Chef
Jeffrey Klepper Maître, Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Jaspers

13,520

EN Japanese Kitchen & Sake Bar

1320

Le Garage

13,520