Chef-eigenaar Steven Klein Nijenhuis en souschef Falk van Essen blijven hun gasten verwennen en vermaken met een inventieve keuken vol spannende combinaties en weldoordachte ideetjes. Plaats van gebeuren is het innemende interieur van een ravissant rijksmonument uit 1737 in het schilderachtige dorp Aduard. Het duo volgt een eigen gedachtegoed waarin bijvoorbeeld geen plaats is voor rund- en varkensvlees. Ze geven hun ideeën vorm in een vijfgangenmenu die kan oplopen tot acht bereidingen en die ook in een volledig vegetarische versie smaak en vorm krijgt. Na een uiterst smaakvol en elegant salvo aan amuses volgen fijne gerechten elkaar kundig geserveerd en in goed tempo op. Snoekbaars wordt zeer smaakvol en kruidig gecombineerd met scheermes en rode biet waardoor het gerecht aan spanning wint. Mooi hoe een haast vergeten lekkernij als lamstong met knolselderij en truffel, optimaal bereid en goed verweven met een toets mosterd, keurig gepresenteerd op het bord verschijnt. Combinatiekracht proeven we even goed in een meer dan geslaagd nagerecht rond pure chocolade, aardpeer en vijg.