Hotel 'Het Roode Koper', diep verscholen in de Veluwse bossen bij Ermelo, is een fijne plek. Het ontspannen chique, maar warm verwelkomende restaurant staat al jaren onder leiding van Dennis van den Beld. Hij is een klassieke Franse vakman maar vernieuwt zichzelf regelmatig. Dat ervaren wij ook nu weer. Bijna elk gerecht bevat iets extra's dat de Franse basis op een hoger plan brengt. Wij proeven van zeer fijne tartaar van kalf met daarbij langzaam op lage temperatuur gegaarde stukjes forel en wat gedroogde en ingelegde watermeloen, met lichte crème van vadouvan op een spiegel van krachtige heldere tomatenbouillon. Ook op huid gebakken snoekbaars is bijzonder smaakvol. Daarbij gegratineerde aardappel gevuld met puree verrijkt met crème fraîche en daarop verse morielje, zwarte radijs, crème van dragon en schuimige hollandaisesaus met macadamiacrumble. De smaken zijn complex maar niet gezocht. Onverwachte accenten en fijne structuren zorgen voor een aangenaam mondgevoel. Wij zijn opnieuw onder de indruk. Maître-sommelier Rolf Bensdorp zorgt voor uitstekende wijncombinaties.