Back to search results

Hoeve de Boogaard
1420

In een monumentale hoeve met kenmerkende zwart-witte luikjes en verzorgd interieur nemen chef Jan Cremers en gastvrouw-maître Anita Cremers hun gasten mee op een culinaire wereldreis. Hun gasten kunnen kiezen uit vier, vijf of zes tussenstops. De chef is een begenadigd terrinemaker en dat bewijst hij nog maar eens met zijn amuse als eerste halte in Frankrijk. Terrine van gevogelte smaakt zacht en gevarieerd genuanceerd waarbij eendenlever en madeira voor verfijning zorgen. Kruidigste bereiding is stoof van lam met couscous naar Tunesisch recept. We eindigen in Nederland met fijne kazen en chutney van rabarber en dronken druifjes.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:00-21:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 18:00-21:30
Vrijdag Gesloten — 18:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:30
Zondag 13:00-14:30 — 18:00-21:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Raedthuys

14,520

Vesters

1420

Bistro Flores

1420