Back to search results

Hoeve de Boogaard
1420

Altijd fijn om vast te stellen dat bereidingen aan verfijning winnen. De keuken van Jan Cremers verdient daarom een hogere notering en een tweede koksmuts. In de monumentale hoeve genieten we van zeer gastvrij onthaal, ontspannen bedienende medewerkers en onder meer van prima wildterrine met garnituur van rode biet, kastanjemousse, bloemkoolcrème en saus vol specerijen. En dit na frisse amuses met speelse opmaak. Hoofdgerecht is hert met verrassende, subtiele bereiding van balkenbrij, eendenlever, rode kool, paddenstoelen, rookworst witlof en hete bliksem met wildjus. Een ruim opgevatte compositie waarbij de hoeveelheden goed op elkaar zijn afgestemd. Keurig gepresenteerd dessert rond koffie en chocolade om mooi af te ronden.

Openingstijden

Maandag 18:00-21:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 18:00-21:30
Vrijdag 13:00-21:30
Zaterdag 13:00-21:30
Zondag 12:00-21:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Brienen aan de Maas

14,520

Aubergine

14,520

Puur Sanh

1420