Voormalige chef van het paleis, Paskal Karels, kookt werkelijk koninklijk en zijn echtgenote Layla serveert daar prachtige wine pairings bij. Een van de knappe starters was een als miso met koji gefermenteerde Zwitserse käferpuree van keverbonen met Zwitserse kaascrème en gepofte maïs in een krokant rolletje. Duurzaam gekweekte yellowtail uit Zeeland komt vervolgens als grof gesneden sashimi met gefermenteerde sojasaus uit Rotterdam, gefermenteerde shiitake, wat knoflook en flinterdunne schotsen van nori, met in het glas een verbluffend goed passende PX. Nog een topcombinatie was de in fenegriekolie gegaarde skrei met Frieslander aardappel, beurre blanc en blaadje bernagie voor extra ziltigheid, waar een zonnige chardonnay uit Limoux bij geserveerd werd. Dat dit jonge team (chef Karels is de oudste en pas 34) een grote toekomst tegemoet gaat, staat vast. Een welverdiend punt erbij!