Beide formules van Konijnenvoer, een grote trattoria en een klein 'culinair' restaurant zijn recent samengevoegd wat het niveau deed stijgen met een hogere notering als gevolg. In het oude conservatorium in centrum Arnhem toveren chef Demian Parasmo en partner Imane Dafer ongeëvenaarde duurzame vegetarische gerechten op tafel gekenmerkt door prachtige balansen. We ervaren vaak minder bekende en ongewone ingrediënten en bereidingen, maar de smaakbeleving is dik in orde. Voorgerecht met een vitello rosso van 'seitan lende' op crème van gefermenteerde aubergine met wat licht bittere biologische radicchio, ingelegd kappertjesblad en mosterdzaad is zo’n voorbeeld van een uitermate complex en culinair hoogstaand gerecht met zeer interessante niet alledaagse balans. Verder veel ingrediënten uit de Japanse en Zuid-Amerikaanse eetculturen ingrediënten waar fermentatie en 'eten uit de natuur' en een natuurlijke smaakbeleving veel verder gevorderd is dan in ons westen. Daarbij een zelf getrokken ice tea van hibiscusbloesem als zeer bloemige en licht zure drank. We belonen dit jaar deze chef als New Chef on the Block 2025 en we blijven de culinaire prestaties van Demian Parasmo met veel interesse volgen.