Chef André van Alten staat sinds 1995 in de keuken van dit restaurant, waar zijn grootvader ooit een cafetaria in begonnen was. Op deze achtergrond laat hij zijn gasten graag proeven van culinaire snacks die in zijn menu's voorkomen. Het zijn kleine proeven van grote bekwaamheid van een chef die voor ambacht staat en zijn klassieke scholing versterkt met moderne technieken en smaken uit het buitenland. Zo is de aguachile van Zeeuwse hamachi en gerookte crème fraîche een zeer geslaagd gerecht waarin de vis zijn karakter behoudt en er een mooi samenspel is tussen de frisse zuren, het pepertje en de rooksmaak van de crème fraîche. Hollandse krab op een torentje van rettich en geroosterde prei is een lust voor het oog. Als bijgerechtje gepocheerde oester met schuim van sherry die een notentoets aan het geheel geeft. Aziatische inspiratie proeven we in zeeduivel met bundelzwam, gerookte boter, groene asperge en XO-saus, die rijk van smaak is. Deze chef staat niet stil en weet telkens weer te verrassen met heerlijke gerechten, die door de kundige sommeliers van fijne, bijpassende wijnen voorzien worden.