Back to search results

Le Restaurant
1720

Tijdens de coronacrisis heeft dit huiskamerrestaurant weer een kleine upgrade gekregen met nieuwe verlichting en frisse verf. Chef Jan de Wit en zijn partner Kostya Dadykin blijven hun gasten goed in de watten leggen. Zij bestieren het restaurant met z'n tweeën terwijl de driekoppige keukenbrigade onder leiding van Arnaud Schuttrumpf al jarenlang stabiel en verfijnd kookt. Vooral het gerecht met de verschillende bereidingen van venkel met schelvis was een schoolvoorbeeld van finesse en het etaleren van een breed, divers en homogeen smaak- en textuurspectrum. Venkel komt gepekeld, geroosterd, gerookt als puree, schuim, met karameltoets en als poeder op het bord. Mooie, strakke en smaakvolle compositie van kalfsvlees met gebrande aubergine, bramen en gepofte rijst als verfijnd en hartig hoofdgerecht. Fris en fruitig nagerecht rond rabarber, bramen, citrusgel en sorbet van basilicum. Aangename, ontspannen sfeer waarbij Jan de Wit zich ontfermt over de wijnen met een mooie selectie aan referenties per glas.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:30-22:00
Donderdag 18:30-22:00
Vrijdag 18:30-22:00
Zaterdag 18:30-22:00
Zondag Gesloten

Team

Jan de Wit Chef, Eigenaar
Kostya Dadykin Maître

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

RIJKS®

1720

Taiko

1720

Flore

17,520