Tijdens de coronacrisis heeft dit huiskamerrestaurant weer een kleine upgrade gekregen met nieuwe verlichting en frisse verf. Chef Jan de Wit en zijn partner Kostya Dadykin blijven hun gasten goed in de watten leggen. Zij bestieren het restaurant met z'n tweeën terwijl de driekoppige keukenbrigade onder leiding van Arnaud Schuttrumpf al jarenlang stabiel en verfijnd kookt. Vooral het gerecht met de verschillende bereidingen van venkel met schelvis was een schoolvoorbeeld van finesse en het etaleren van een breed, divers en homogeen smaak- en textuurspectrum. Venkel komt gepekeld, geroosterd, gerookt als puree, schuim, met karameltoets en als poeder op het bord. Mooie, strakke en smaakvolle compositie van kalfsvlees met gebrande aubergine, bramen en gepofte rijst als verfijnd en hartig hoofdgerecht. Fris en fruitig nagerecht rond rabarber, bramen, citrusgel en sorbet van basilicum. Aangename, ontspannen sfeer waarbij Jan de Wit zich ontfermt over de wijnen met een mooie selectie aan referenties per glas.