Ons Aziatisch Restaurant van het Jaar van de vorige editie blijft voor een bijzondere culinaire ervaring zorgen. Het uitgangspunt van sushi chef Yasunari Morikawa is om de traditionele Japanse kookcultuur zo goed als mogelijk in Nederland te vertegenwoordigen en te introduceren. Gezeten aan de bar kunnen we vaststellen met welke overtuiging en gedrevenheid hij die missie ook waarmaakt. Zijn expertise is indrukwekkend en veelzijdig. Zo beheerst hij ook een minder bekende stijl van sushi. De battera stijl sushi uit Osaka waarbij de rijst wordt gevormd in een matrijs is uniek in Nederland. Hij serveert à la carte sushi en een menu. Zijn visbouillon maakt al meteen duidelijk hoe verfijnd en genuanceerd deze chef een soep op smaak kan brengen. Sashimi van zalm, makreel en inktvis smaken bijzonder verfijnd door hun puurheid en precieuze flinterdunne versnijding én door het fijne garnituur van daikon, shisoblad en komkommer. Mooie selectie sake waarvan enkele per glas beschikbaar zijn.